Mejeriforeningen:
Serien Karoline’s er igen på banen med 2 nye supper, nemlig Karoline’s TomatSuppe og Karoline''s BasisSuppe.
Karoline’s TomatSuppe er fremstillet af fløde og tomatpuré og smagt til med forskellige krydde-rier. Der er 3 g fedt pr 100 g suppe. Suppen kan varmes op og spises, som den er eller serveres med kogt pasta, fisk eller grønsager. På emballagen findes mange gode tips til, hvordan suppen kan serveres. Karoline’s BasisSuppe er en hvid cremet suppe smagt til med knuste laurbærblade. Suppen er fremstillet af sødmælk. kvark og grønsagsbouillon. Der er 5 g fedt pr. 100 g suppe. Smagen er mild og letkrydret og suppen skal blot varmes op og tilsættes fyld i form af fx skaldyr, asparges, champignoner, eller man kan tilberede en lækker persillesuppe med havta-ske.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?