Rengøring af arbejdslokaler, redskaber og maskiner inden for levnedsmiddelområdet er selvsagt et meget ansvarsfuldt arbejde, som i alle henseender må gøres med den største omhu.

Blandt andet på grund af de mange funktionsdygtige rengøringsmaskiner, som i dag findes på markedet, er rengøringen blevet effektiviseret, rengøringskvaliteten god og arbejdsmiljøet forbedret. Bedømmer man det udførte rengøringsarbejde i såvel den offentlige som i den private sektor, så er arbejdet generelt meget veludført. Det er en kendsgerning, at rene arbejdslokaler påvirker arbejdsklimaet, og derfor gælder det om fortsat at holde niveauet højt. Dog er der visse ting, der ofte negligeres som fx karklude og viskestykker. Tit - alt for tit - ser man at karklude, der bruges til afvaskning og aftørring af køkkenborde og redskaber, fortsætte og fortsætte uden nogen som helst behandling. Skandale er ordet, for på en sådan klud findes der hobetal af bakterier, og især hvis den ligger nogle timer eller natten over i våd eller halvvåd tilstand, så vil bakterierne formere sig eksplosivt. Når man næste gang anvender en sådan karklud, vil man i stedet for at formindske øge bakterierne på de genstande, der aftørres.

En karklud skal koges, vrides og hænges til tørre, hver gang den har været brugt.
På samme måde gælder det for viskestykker og børster, som også tit - alt for tit - uforsvarligt "genbruges”.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?