Afgørelsen er nær, og mange års diskussion skal finde sin afgørelse. 
4 generationers kokke dyster på Hotel- og Restaurantskolen, København, når Køkkenchefernes Forening afholder kokkekonkurrence torsdag den 14. februar.

Konkurrencen er en holdkamp mellem 8 hold med to personer på hvert hold - inddelt efter alder:

  • under 25 år
  • 26-40 år
  • 41-60 år
  • over 60 år

Opgaven er en bunden opgave i at skabe en tre retters menu af nordiske råvarer.

Dommerpanelet er bredt sammensat med både fagfolk, madanmeldere og lægfolk.

Det er bemærkelsesværdigt, at der ikke deltager en eneste kvinde i konkurrencen.
Kan de da ikke lave mad?
Vi ved, de kan!

Til MEALS konkurrence om en festmiddag til en 85 års fødselsdag (ugebrev 2/2002) har vi fået mange fine forslag fra kvinder, som både kan lave god mad og skabe hyggelige og festlige stunder bundet sammen til et minderigt arrangement. 
Derimod har vi ikke modtaget mange forslag fra hoteller og kroer.
Man skulle ellers tro, at disse etablissementer til fulde kunne arrangere.

Det bliver spændende at overvære kokke-generationernes kamp.
Skal vinderen mon findes fra den gamle garde, der jo ved "alt", eller viser de unge og yngre dem baghjul?

MEALS tip:

  1. 41-60
  2. 26-40

- Interesserede kan overvære seancen mellem kl 11 og 14, adressen er Slagtehusgade 15, København

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?