Kille Enna blev den første "Årets Sansestormer". Sansestormerne - det nye navn for Århus Husholdningsskole - blev for nylig skudt i gang under deltagelse af over 300 gæster.

Alle fik en forrygende oplevelse, hvor sanseapparatet i enhver henseende blev udfordret, og nogen har sikkert fået mere appetit på skolen og dens kurser.

I forbindelse med navneskiftet blev en ny udmærkelse indstiftet - Årets Sansemester - og den første modtager blev den 29 årige kok og kogebogsforfatter Kille Enna. Kille Enna blev valgt, fordi hun udstråler glæde og begejstring ved at arbejde med mad, fordi hun bidrager til den danske madkultur med indtryk fra fremmede kulturer, og fordi hun er kompromisløs med hensyn til kvalitet.

Kille Enna appellerer ved sin madkunst til sanseligheden, pirrer vore sanser og er dermed med til at sprede glæde i hverdagen. Hun er med til at flytte grænser for glæde og nydelse, og dermed udtrykker hun i virkeligheden de værdier, som sansestormerne arbejder med.

Det nye navn Sansestormerne i stedet for det tidligere Århus Husholdningsskole har noget brutalt og sanseligt over sig; men det forandrer ikke, at skolen fortsat vil bygge på tradition og faglige værdier. Skolen, som er landets største, vil fortsætte sine uddannelser til køkkenassistent og køkkenleder, men derudover tilbydes også en række nyudviklede kurser, der appellerer til krop, sanser og kreativitet.

I forbindelse med præsentationen af det nye navn blev sløret løftet for tre kommende kurser:

· Mad, medier og livsstil · Fit for Future · Design

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?