I ugebrev nr. 7 / 2002 spurgte vi, som vi altid gør forud for hjemlige fødevaremesser, 400 af vore læsere fordelt på 200 øst (under postnummer 5000) og 200 vest Danmark om de påtænkte at besøge Hotel, Restaurant og Catering messen i Herning 3.-6. marts 2002.
For at få et overblik over resultatet efter messen spurgte vi det samme panel:
Besøgte De Hotel, Restaurant og Catering messen i Herning?
Forud: | Øst ja | 80 | måske | 32 | ja/måske | 56% |
Resultat: | Øst ja | 108 | ikke truffet | 12 | ja | 54% |
Forud: | Vest ja | 124 | måske | 19 | ja/måske | 71% |
Resultat: | Vest ja | 144 | ikke truffet | 14 | ja | 72% |
Det flotte resultat er egentlig ikke specielt overraskende, da vi skriver for fagfolk, og hvad skulle være mere inspirerende, når lejligheden byder sig, end at orientere sig om nye produkter og nye metoder.
Alligevel er vi lidt stolte på fagets vegne over, at så mange giver sig tid til at være med om disse fremadrettede arrangementer.