Danskerne har taget de kendte Jensen-saucer til sig, og nu kommer der også traditionelle gryderetter i kølediskene. 
Med to færdige gryderetter "som vor mor lavede dem" tager Jensen's Foods nu endnu et skridt ind på danskernes middagsbord. De to nye gryderetter er Jensen's Favoritgryde og Jensen's Bøfgryde, henholdsvis en oksekødsgryde med champignon i flødetomat-sauce og bøf stroganoff.

Gryderetterne er som taget lige ud af Frk. Jensens Kogebog. De er lavet med oksemørbrad, oksefilet og oksetyksteg og helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Det er høj kvalitet hele vejen igennem. Og det tager kun 4-5 minutter at lave dem i en mikrobølgeovn.

Det er Jensen's Foods, der står bag de kendte saucer fra Jensen's Bøfhus. Siden de blev tilgængelige i supermarkedets kølediske for tre år siden, har Jensen's Foods sat sig på en meget stor del af markedet for flydende saucer i Danmark.

Nu håber firmaet, at de nye gryderetter går lige så rent ind på de danske middagsborde. Der følger kartoffelmos med i pakningerne til både Jensen's Favoritgryde og Jensen's Bøfgryde, og begge retter har et lavt fedtindhold.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?