Kim Haagen Andersen, chefredaktør Forlaget mediaPUNKT: 
Tak for omtalen af vores nye fagblad køkkenLEDEREN. Umiddelbart efterlader anmeldelsen jo det indtryk, at vi har koblet os på en uddøende race, når køkkenlederuddannelsen er under afvikling, men tværtimod skriver vi for alle køkkenledere uanset uddannelse og baggrund. Vi mener og har - efter mange positive reaktioner at dømme - allerede fået bekræftet, at der er behov for et uafhængigt fagblad, der med udgangspunkt i det ledelsesmæssige henvender sig direkte til lederen i det professionelle køkken. I modsætning til anmelderen er vi altså ikke fanget i ordets begrænsning, men i den moderne lederrolles bredde også fagligt.

Jeg tror også, at navnet Sansestormerne har langt større appel blandt de unge end Århus Husholdningsskole - bl.a. fordi unge i dag i højere grad er vant til at tænke sanseligt, og madbegrebet er mere rummeligt end nogensinde. Derfor er det oplagt for os som nyt fagblad at tage den vinkel op.

Vi er i fuld gang med at udvikle et attraktivt redaktionelt miljø. Teamet bag køkkenLEDEREN er fagbladsfolk, så vi skal nok komme efter det, men skal også lige præsentere os i markedet før vi kan få det netværk op at stå, der kan bringe os på forkant.


Se MEALS' omtale: Nyt fagblad Køkkenlederen

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?