Hjortkær maskinfabrik a/s 
På Foodtech 2003 fokuserer HJORTKÆR maskinfabrik a/s på virksomhedens store viden indenfor industriel vask og rengøring. Med baggrund i både en række standardiserede og en lang række kundespecifikke vaskeanlæg, sætter messedeltagelsen fokus på løsning af den enkelte vaskeopgave.

Måske har du et problem i din virksomhed som bør vendes og løses?

Et eksempel på en meget effektiv løsning er HJORTKÆR maskinfabrik's universelle tønde- og spandevasker HM320, som kører med stor succes indenfor så forskellige brancher som fiskeindustri, dyrefoder-, kyllinge- og kageproduktion. Maskinen er attraktiv for virksomheder med selv et moderat vaskebehov ( fra ca. 25 enheder per dag ). Ved kontinuerlig drift kan maskinen vaske 100 - 300 enheder per dag.

Vaskemaskinens styrke ligger både i dens forholdsvis simple opbygning og størrelse. Med en højde på ca. 2250 mm og bredde på 1250 mm, optager maskinen kun minimal plads og kan placeres hvor som helst. Dette tillader vask på forbrugsstedet og minimerer intern transport i virksomheden. Vaskemaskinen håndterer spande, tønder og plastlågtromler fra 10 til 220 l. Desuden kan tøndevaskeren monteres med en lågvasker for samtidig vask af låg eller indlæg. Resultatet er en kompakt og konkurrencedygtig løsning, som letter en række rengøringsopgaver væsentligt for mange virksomheder i det daglige.

Hør mere om tøndevaskeren og mange andre vaskeløsninger på Foodtech 2003 - hal L, stand 9120.

Stand L 9120
www.hjortkaer.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?