BILWINCO: 
BILWINCO's nye generation af kombinationsvægte til afvejning af mange forskellige slags produkter repræsenterer styrings- og designmæssigt et væsentligt teknologispring.

Hygiejnisk deign

De nye maskiner til afvejning af fødevarer har et særligt design, der gør dem særdeles rengøringsvenlige og dermed tilgodeser de høje krav, der stilles til hygiejne i fødevareindustrien.

Fleksibelt og solidt design

Vægtene er konstrueret til at kunne modstå den hårde belastning af det konstante produktflow. Produktzonen har et meget fleksibelt design, således at den kan tilpasses præcist til det pågældende produkt samt opfylde de mange forskellige krav til produkthåndtering.

Enestående ydeevne

Vægtene er udviklet til high capacity kørsel med stort produktvolumen. Kapaciteten styrkes endvidere ved, at synkroniseringen af vægtene med øvrigt pakkeudstyr er optimeret og tilpasset præcist til den applikation, i hvilken systemet skal fungere. Hermed opnås et betydelig bedre produkt- og emballageflow, som er en betingelse for udnyttelse af vægtens høje kapacitet.

Mobile BILWINCO vægte

Desuden vil man kunne se et mobilt vægtsystem. Mobiliteten indebærer, at fødevareproducenten kan flytte vægten mellem sine proceslinier efter behov. Fødevareproducenterne har ofte flere proceslinier stående, men normalt produceres der kun på én linie ad gangen. Derfor kan det være urentabelt at automatisere veje-pakkeprocessen, ligesom der ikke er ressourcer til at automatisere samtlige proceslinier. Med en mobil BILWINCO vægt kan man få dækket hele sit vejebehov og samtidigt udnytte udstyret maksimalt. Derudover opnår producenten en enestående fleksibilitet, således at han kan tilgodese hurtige ændringer i efterspørgselen.

Kombinationsvægten er monteret på et understativ med hjul og med en hæve-sænkeanordning, således at vægten kan placeres korrekt i forhold til proceslinien. BILWINCO kombinationsvægten omstilles hurtigt og let til et andet produkt og lever i øvrigt op til fødevareindustriens strenge krav til hygiejne bl.a. fordi den i kraft af mobilitet kan rengøres uden for proceslinien.

Stand nr. 9018
www.bilwinco.com

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?