Delika A/S

I foråret 2004 lancerer Delika A/S en ny serie af produkter, hvor der er kræset endnu mere for både smag og kvalitet. Udviklingen indenfor fødevarer peger i retning af, at mange forbrugere ønsker kvalitetsmad - kvalitet frem for kvantitet. Og forbrugerne er også villige til at betale for at få fødevarer i en ekstra god kvalitet.

I tilberedningen af pålæg og røgvarer i Superieur serien er de gammeldags slagterværdier sat i højsædet. Alle produkter er håndlavede og uden brug af fosfat. Dernæst er alle saltlager specielt tilrettede for at fremhæve de positive smagskarakteristika.

Delika hamburgerryg
Delika hamburgerryg
uden fosfat

Den ålerøgede skinke, der er lavet af yderlår, tumbles i ålerøget krydderi, hvidløg og sukker. Der ud over er den ålerøgede skinke først røget og derefter stegt, hvilket giver både mere smag og en tydelig visuel differentiering fra andre produkter på markedet. Superieur rullepølse m/sort peber laves af den bedste del af brystflæsket nemlig slagene, som sikrer en god og ensartet kvalitet. Desuden langtidskoges rullepølserne og bliver dermed mere møre.

Delika spegepølse
Delika spegepølse

Superieur hamburgerryg laves af kamfilet, som er ekstraordinært trimmet med en fedtkant på max. 3 mm. Hamburgerryggen saltes og ryges i net over bøgeflis.

 

Delika Superieur består af 4 røgvarer: Hamburgerryg, bacon, røget skinke og ålerøget skinke. Der ud over 2 boksvarer: Rullepølse m/sort peber 400 g og en meget velsmagende oksespegepølse med feta og oliven.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?