HMH Danmark ApS

HMH Danmark A/S er med¤i frontlinien også på Foodexpo/­Nordbag sammen med årets bedste gastro­nomer i 10 køkkener.

HMH Danmark er supporter for OLIS gruppen i Danmark, der dækker alt, hvad der er behov for i et køkken som fx komfurer, grill - plan eller lava, friture, vandbade, pastakogere, varmeskabe, ovne - som konvektions- mix- og combiovne med og uden rens - 650 - 700 - 900 - 1000 og alle leveres godkendt til el, natur-, flaske- og bygas. Er det keramisk eller enduction har vi det.

Olis er unik, da det leveres med og uden understel eller til individuel opbygning. Alle modeller arbejder med dobbelte ringbrændere med stor effekt. Olis bruges i dag af fagfolk down and upstairs. Intet køkken er for lille eller for stort til Olis.

Olis
 

Stand M 9761 fremviser for første gang det unikke nye Olis design i 700 serien, som omfatter gas, el keramiske komfurer, friture, grill m.m. Rustfrit design i skabe og med/uden varme.

Den nye Olis Combiovn med koge-, stege-, bage- og rensesystem, den er anderledes - den er ergonomisk, og så fylder den ikke så meget.

Olis koncentrerer sig ikke alene i dag om koge- og stegeudstyr men har et meget stort program i køle- og frysemøbler, skabe, borde og rum og ikke mindst kølemøbler til kantiner og restauranter. Et lille udsnit af opvaskemaskiner fra en af deres mange fabrikker er også på standen.

HMH Danmark har et tæt samarbejde med fagfolk i Danmark, der er behjælpelig som konsulenter og ikke mindst et uundværligt netværk af veteraner inden for storkøkkenudstyr med service. Personen bag Olis i Danmark startede med storkøkkenudstyr i 1974.

 

Stand M 9761

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?