Schulstad Frost A/S

Hummingen Camping i Dannemare på Lolland gik den 1. april ind i deres 5. sæson med Bake Off. Indehaverne af campingpladsen Anne Grete Top og hendes mand Karl Peter blev i sin tid inspireret af og motiveret til investeringen i Bake Off fra en campingplads i Jylland. Det viste sig at være en rigtig klog beslutning.

Bedre omsætning og indtjening på Bake Off end på brødet fra håndværksbageren

Schulstad Bake-off

Inden Hummingen Camping fik Bake Off fra Schulstad, hentede de brødet hos den lokale bager - 8 km væk. Indehaver Anne Grete Top fortæller: - Vi brugte meget tid på at hente brødet hos bageren, og ikke mindst på at pakke brødet til kunderne. Dertil kom det svind, som fulgte¤ved at købe brødet hos bageren, samt transportudgifter til benzin. Hummingen Campings første år med Bake Off blev en stor succes. Salget steg med 150%. I dag ligger omsætningen på Bake Off på ca. 250.000 kr. på en sæson, 25% af butiksomsætningen og med en indtjening på ca. 35%.

Bake Off - nem og enkel håndtering

For at undgå for stort et svind på brødet fra håndværksbageren, havde Hummingen Camping tidligere et bestillingssystem, hvor kunderne dagen i forvejen kunne bestille hvad de skulle have. Det bruges ikke rigtig mere, fordi Hummingen Camping lynhurtigt kan bage friskbagt Bake Off brød til kunderne. - Førhen havde vi ikke tid til at hente mere brød hos bageren i løbet af dagen, hvis vi lige stod og manglede. Ved at købe brødet hos bageren, var det også et "sats" at bestille et bestemt antal franskbrød og morgenbrød, da vi jævnligt måtte kassere for meget indkøbt brød. Vi oplevede også det modsatte: at kunderne kom forgæves, fordi vi ikke havde købt nok brød om morgenen hos bageren. Det problem har vi ikke længere, efter at vi har fået Bake Off. Vi får leveret varer to gange ugentligt til vores 7m3 fryserum, og kan bage hele dagen, fortsætter Anne Grete Top.

Bake Off sælger sig selv - kvaliteten i top

 

Hummingen Camping har gladere kunder efter de har fået Bake Off. Kunderne skal ikke længere bestille deres brød dagen i forvejen, men kan i stedet se og få lige det de ønsker fra brødkurven og wienerbrødshylden - mens de står i butikken. Mangler der noget på hylden, kan der hurtigt bages f.eks. friskbagte Rundstykker eller Kanelsnegle på hhv. 11 og 18 minutter. De største sællerter i Hummingen Campings sortiment er Sødmælks­franskbrød, Små Franskbrød, Håndværkere, Rundstykker og Tebirkes. I øvrigt benytter butikken sig ikke særligt af smagsprøver. Bake Off brødet sælger sig selv!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?