Paaskebrød vil placere sig som producent og leverandør af sandwich af høj kvalitet. Det sker ved at lancere et nyt koncept, Buona Sandwich på det voksende marked for kvalitets sandwich, som stadig flere efterspørger: Frisksmurte og sunde sandwich hos bistroer, cafeer, slagtere m.fl.

Der er fire varianter, som alle er udviklet ud fra tidens trends inden for kvalitet, mangfoldighed og smag. Fx Sandwich Spelt og Spelt Vital, der er bagt af speltmel, en ældgammel kornsort, der for alvor har fået danskerens bevågenhed de senere år. Brødet indeholder ekstra mange fibre og vigtige vitaminer og mineraler samt de vigtige omega-3 olier.

Den megen debat i øjeblikket om danskerens madvaner har været med til at skabe den store interesse for at få mættende og sunde brød, der samtidig smager godt og varieret, fordi fyldet kan varieres i det uendelige.

En anden nyhed er originale italienske sandwich foccacia med olivenolie og krydderier. Brødene bages i Medune i Italien efter konceptet ”New Italian Cuisine” og har ligesom de andre nye brød det autentiske udseende, den ”krumme” og det fylde i brødet, der i sig selv gør det til en smagsoplevelse.

Paaskebrød satser på at få fat i den store del af de moderne, travle forbrugerne - ikke mindst de unge - der i det daglige er meget fokuseret på sund mad og alligevel anderledes og international præget mad.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?