For fjerde gang (første gang var uge 39/2002) offentliggør vi tal over middagsgæstens foretrukne hovedret på restauranter og kroer med servering.

I forhold til tidligere undersøgelser er retter af hakket kød og pizza gået stærkt frem, mens hele kødstykker, fisk og fjerkræ er gået tilbage.

Tilbagegangen i middagsgæstens foretrukne kan muligvis blandt andet skyldes, at brancheorganisationerne, som driftigt hele tiden bør varetage bøndernes, fiskernes og fjerkræavlernes afsætningsinteresser, ikke tilstrækkeligt har benyttet sig af salgsfremmende markedsføring.

Kød 42%
Kød hakket, strimler, tern 14%
Fisk/skaldyr 9%
Fjerkræ 10%
Pizza 15%
Vildt 4%
Andet 6%

Vi arbejder på at udvide med frokoster og desserter. Men arbejdet, når det skal være solidt underbygget, er omfattende, så vi må tage et nøk ad gangen.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?