Sv. Michelsen Chokolade: 
Musselmalet kaldes et mønster med stiliserede blomster og blomstergrene, langt overvejende malet i blåt. Mønsteret er oprindeligt kinesisk, men bredte sig i forbindelse med porcelænet i det 17. og 18. århundrede ud over især Frankrig, Tyskland og Danmark.

I disse år går musselmalede mønstre i forskellige udformninger og størrelser deres sejrsgang på strømper og sko, bluser og undertøj, paraplyer og glaskugler, kunstporcelæn og nu som dekoration på chokoladeæsker fra Sv. Michelsen Chokolade.

Æskerne er fyldt med lækker Sv. Michelsen dessertchokolade med marcipan, nougat og trøffel, der som en ekstra nyhed er helt uden nogen form for alkohol. Der er interesse for ”non alcohol” chokolade, og derfor lancerer Sv. Michelsen chokolade en speciel selektion i netop disse 2 æsker.

Musselæske med 180 gr. dessertchokolade.
Vejl. Kr. 109,95

Stor Musselæske med 360 gr. dessertchokolade
Vejl. Kr. 199,95

Mønstret er skabt i samarbejde med kunstneren Ulla Vidkjær, som under arbejdet ude på Sjællands Odde lod sig inspirere til at indflette et par smukke blå sommerfugle.

Chokoladeæskerne føres i velassorterede chokoladeforretninger, chokolade-afdelinger og delikatesse forretninger over hele landet.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?