CateringForum inviterer på en guided tur i cyberspace på fødevaremessen Foodexpo og Nordbag 28.-31. marts i Messecenter Herning. Her kan man opleve, hvordan man på én og samme tid kan opnå kvalitet og spare tid.

På stand nr. 2601 tager konsulenterne fra de fem virksomheder bag CateringForum: Agrova Food, Arla Foods, Schulstad Frost, Royal Greenland og Tulip Food Company imod. De vil vise, hvordan man på den nye fælles hjemmeside hurtigt og nemt kan finde både inspiration til menukortet samt mange forskellige informationer om produkterne, og hvordan de bliver til. Konsulenterne vil svare på spørgsmål, lytte til gode ideer til fremtidige aktiviteter og præsentere CateringForums nye samarbejdsprojekter og informationsmaterialer.

Hurtig, relevant information

www.cateringforum.dk er udviklet for at lette arbejdet i køkkenerne. Som første trin tilbyder virksomhederne en fælles opskrift- og produktdatabase, hvor man hurtigt kan få oplysninger om hele cateringsortimentet. Opskriftdatabasen består af en omfattende samling opskrifter, ledsaget af fotos samt information om næringsindhold, energifordeling, tilberedning og serveringstips. I produktdatabasen findes information om ingredienser, vægt, forpakning, producent samt fotos. Der er rige muligheder for at søge på mange måder i begge databaser.

Derudover bringes løbende artikler om aktuelle emner, og der er et arkiv med alle de artikler og opskrifter, som har været bragt i CateringForums magasiner. Endvidere findes en cateringkalender, virksomhedsprofiler og præsentation af virksomhedernes forskellige uddannelsestilbud

Bedre dialog

- Vi håber, at CateringForums mange forskellige aktiviteter er med til at styrke dialogen om smag og kvalitet i bred forstand i hele cateringsektoren. Både dialog og viden er vigtigt, når køkkenerne skal indkøbe fødevarer, og når industrien skal udvikle de rigtige ydelser, produkter og koncepter til køkkenerne. Vi håber også, at CateringForum vil bidrage til at gøre vores formidling mere relevant, direkte og praktisk og dermed lette en del af arbejdet i de travle køkkener, siger salgsdirektør Jan Kristensen, som er ordførende formand for CateringForum.

Nærmere oplysning fås ved henvendelse til salgsdirektør Jan Kristensen, Agrova Food. tlf. 3369 08972 eller mobil 4040 2177.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?