Stand M 9520
KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD deltager på Foodexpo i Messecenter Herning med en informationsstand om okse- og kalvekød. Standen er placeret i tilknytning til De Samvirkende Købmænds store stand 9520 i Hal M.

Overskriften er "Kødets Lyst" som samtidig er titlen på KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD''s nyeste opskriftbrochure. Den indeholder 10 spændende opskrifter med nemme retter fra Kokken og Slagteren. Der vil blive tilberedt retter fra brochuren, uddelt smagsprøver på dem og uddelt opskrift- og informationsmaterialer om okse- og kalvekød.

Kokken er ingen ringere end Betina Repstock fra restaurant Alberto K, Royal Hotel, København og slagteren Peter Broe kendt fra Morgen-TV. De to er ophavsmændene til opskrifterne, og de vil også mandag den 29. optræde i Hal F kl. 11 og kl. 14 med partering/udskæring af oksekød og tilberedning af udvalgte retter fra brochuren. De vil på bedste vis underholde og oplyse om kød - egenskaber, anvendelse, tilberedning, opbevaring og meget mere. Der vil være både noget at smile af og noget at lære og tage med sig hjem. Afslutningsvis vil der være mulighed for at smage på Betina og Peters lækre mad.

KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD udgiver op til messen en ny brochure om oksekød fra ungkvæg - "Ungkvægkød". Lige nu er man i gang med at promovere dette kød både over for cateringsektoren, storhusholdningerne og over for detailhandelen. Og det er dette kød, der vil blive sat fokus på både på standen og på scenen. Kødet vil også kunne ses udstillet, sådan som man vil møde det i handelen.

Ungkvægkød kommer fra dyr, der typisk er mellem 12 og 16 mdr. gamle, når de slagtes. Ungkvægkød er en mellemting mellem okse- og kalvekød, det er velsmagende, lidt lysere i farven og lidt mindre fedtholdigt end oksekød. Dette kød er et rigtig godt alternativ til oksekød i den moderne husholdning - både den store og den lille.

Der er altså god grund til at besøge KØDBRANCHENS FÆLLESRÅD på stand M 9520 i løbet af messen og lægge vejen forbi Hal F mandag kl. 11 og kl. 14. På gensyn.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?