Stand M 9584 
På Foodexpo/Nordbag - (Herning d. 28. - 31.03.04) - kan Liza-Bell præsentere en række nye dessiner i varianter som ikke tidligere er præsenteret i Danmark. En ny moderigtig kollektion, hvor man ikke er gået på kompromis med de høje krav der stilles til brugernes individuelle behov, funktionelle krav og slidstyrke, trods de smarte detaljer. En ideel løsning til personalet.

Den nye kollektion indeholder 4 nye overdele i 6 forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Der er lange og korte modeller, blandet med smarte lukninger, halsudskæringer og mange praktiske detaljer. Disse modeller er lavet i en meget blød og lækker bæk & bølge kvalitet, hvilket giver en høj komfort. Dertil nye modeller af bukser, i et tidssvarende design og med en rigtig god pasform.

Liza-Bell præsenterer også de mere klassiske modeller, som kan bruges både til frontpersonale såvel som i køkkenet/bageriet. Fx tjenerjakken med korte ærmer og trykknapper, som er meget anvendt af både tjenere, kokke, bagere, ekspedienter m.m. - en rigtig bestseller.

Derudover fremviser Liza-Bell et stort udvalg i de klassiske kokkejakke modeller både i polyester/bomuld og 100 % bomuld med mange praktiske detaljer. Et stort udvalg i forklæder, som fås i mange forskellige flotte farver, kvaliteter og størrelser, som let lader sig kombinere både med hvide og farvede kokkejakker giver uniformen sin helt egen profil.

Hvis man ønsker en speciel løsning med egne modeller og evt. med tryk og broderier, er Liza-Bell også her den ideelle partner. Dette kan være en løsning, som signaliserer et professionelt image til jeres kunder! -Spørg blot efter et designoplæg…!

Et besøg hos Liza-Bell på Foodexpo/Nordbag er et besøg værd, og kan være løsningen på alle problemer, samt give inspiration til en afvekslende og farverig hverdag.

Liza-Bell glæder sig til at ønske dig velkommen.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?