G 5700 
Hvem kender ikke den vidunderlige duft af friskmalet kaffe? I caféer eller hos købmanden eller i brugsen møder vi til stadighed denne let genkendelige duft og får automatisk lyst til en god kop kaffe.

I Danmark såvel som i det øvrige Norden er kaffe en meget afholdt drik, og så er den tilmed "trendy".Der kommer til stadighed nye caféer og kaffebarer og forbruget af kvalitetskaffe er stigende.

Der er forskellige måder at male kaffe på, men ét er sikkert, uden en god formaling kan man ikke lave god kaffe.

MAHLKÖNIG har i årtier bestræbt sig på at levere den optimale formaling, og tilbyder med sit møllesortiment fremragende muligheder for at formale alle slags kaffebønner.

MAHLKÖNIG har siden 1924 udviklet sig til det førende mærke i Verden indenfor kvalitetskaffemøller for professionelle. Møllerne fremstilles på fabrikken i Hamburg.

Afsætningen foretages via et salgskontor i Hamburg. Med støttepunkter i San Francisco, USA og Shanghai, Kina. Kontakten til det skandinaviske marked varetages af MAHLKÖNIG Nordic i Ebeltoft. Foruden at male kaffe er MAHLKÖNIG møller også velegnede til at male en mængde andre tørre produkter, som f.eks. krydderier, korn, birkes.

Den røde MAHLKÖNIG-trekant med kronen kendetegner:

  • Ensartet produktkvalitet, lang levetid på produkterne, fornyelse i design

MAHLKÖNIG sortimentet består af følgende produktgrupper:

  • Butiksmøller / selvbetjeningsmøller

  • Gastronomimøller

  • Industrimøller

  • Specialmøller / rivejern

  • OEM-møller (til indbygning)

  • Kaffebeholdere

På "foodexpo" i Herning vil MAHLKÖNIG præsentere årets nyhed, nemlig en nyudviklet "GRIND-ON-DEMAND" Espressomølle K30ES, der garanterer, at hver enkelt espressoportion er friskmalet. Et team af erfarne MAHLKÖNIG-konstruktører og produktdesignere har udviklet en mølle, der ikke alene tager sigte på den tekniske perfektion i formalingen, men også imødekommer de høje krav til gastronomidesign.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?