Læserindlæg

På grund af den store debat der i øjeblikket er om der må ryges på danske hoteller og restauranter har jeg følgende indlæg:

I portalen www.inforestaurant.dk har vi haft en undersøgelse hvor vi har spurgt 100 hoteller og restauranter, store som små om deres indstilling til problemet. På 3 dage fik vi 71 tilbagemeldinger, og der var ikke en der ønskede et rygeforbud, men der var drøje hug til horesta som går ind for et rygeforbud. Jeg personlig kan ikke forstå horestas holdning til problemet, og så i en tid hvor branchen ikke har det for godt.

Den 20. Okt. havde TV2 en udsendelse om danske kroer, hvor hver 3. var til salg på grund af dårlige tider for branchen, og der var en der havde været til salg i over 3 år. En søndag talte jeg 128 hoteller og restauranter der var til salg i en avis. Det var der jo ikke hvis branchen gik godt, men der kan jo være mange forskellige årsager, hvilket jeg ikke vil kommentere her.

Når jeg blander mig i debatten, er det på grund af de konsekvenser det vil få for branchen, og nu er det jo ikke en branche der normalt står sammen, men det må i for jeres egen skyld gøre i dette tilfælde. Husk det nu, for pludselig er der deadline. Forestil dig at der ikke må ryges i din restaurant?

Til januar skal der være et skilt på fordøren om der må ryges eller ej. Jeg tror ikke der kommer nogle skilte hvor der står, at her må ikke ryges.

Med venlig hilsen ( ikke ryger, men har været storryger )
Kaj Heiberg Jensen

Kaj Heiberg Jensen, som igennem 30 år har haft restauranter i København, og bestemt ikke af den mindre slags, har den mening, at det vil være en katastrofe for branchen hvis dette bliver gennemført.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?