Danish Crown
Kalvekødet, der skal anvendes ved det forestående VM for verdens førende kokke, Bocuse d'Or, hænger nu til modning på Danish Crowns terminal i Kolding.
Kødet stammer fra 20 kalve, som er slagtet på Danish Crowns kreaturslagteri i Holstebro og forarbejdet på opskærings- og udbeningsafdelingen i Gimsing.
Kødet er nøje udvalgt af autoriserede klassificører for at sikre, at kødet overholde specifikationerne til Dansk Kalv-konceptet, nemlig at kødet har det rigtige fedtdække, fast struktur, lyserød farve etc.
De 24 deltagende kokke i Bocuse d'Or 2005 skal alle bruge Dansk Kalvekød, når de den 25.-26. januar dyster ved Bocuse d'Or-konkurrencen i Lyon i Frankrig.
Danish Crown blev efter flere tests valgt som leverandør til den meget prestigefyldte kokke-konkurrence. Det er det hidtil største anerkendelse af danske landbrugsprodukter, og det giver Danish Crown mulighed for at promovere dansk kalvekød for den internationale gastronomi-verden.