Orkla Foods

Orkla Food Ingredients har indgået en aftale om køb af alle aktierne i Bæchs Conditori A/S i Danmark. Selskabet er ledende på det danske marked for frosne finkonditori­produkter.

Bæchs Conditori har kunder inden for in-store bagerier, håndværksbagere og catering. Sortimentet består af tørkager, lagkager, snitter og tærter. Selskabet holder til i Hobro i Jylland i Danmark. Omsætningen var i 2004 ca. DKK 60 millioner, og virksomheden har ca. 80 ansatte. Hovedmarkedet er Danmark, men selskabet har også en del eksport.

Sælger er Bæchs Holding A/S, som ejes af fire medlemmer af familien Bæch. Parterne er enige om ikke at offentliggøre købesummen.

Ved købet af Bæchs Conditori får Orkla Food Ingredients (OFI) et bredere produktsortiment inden for frossen hel- og halvfabrikata bagværk (bake-off). - For Odense Marcipan, som er en ledende leverandør inden for konditorisegmentet, betyder opkøbet en betydelig styrkelse af produkt­sortimentet ved, at vi kan levere både råvarer og halv- og helfabrikata til catering- og bagerimarkedet i Norden, siger adm. direktør Peter Eriksen Jensen i Odense Marcipan.

OFI, som er et hovedområde i Orkla Foods, havde i 2004 en omsætning på ca. NOK 2,6 mrd og 950 ansatte. I Danmark består virksomheden af Credin, Credin bageripartner, Odense Marcipan, Bake-Line og Dragsbæk.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?