Odense Marcipan A/S
Frosne desserter smager godt og er hurtigt klar til afpyntning og servering. Kan anvendes af restauranter, cafeer, storkøkkener og kantiner.
Færdige frosne desserter, som blot mangler at blive pyntet, er en ny, hurtig og praktisk måde at servere en indbydende og velsmagende dessert på.
Odense Marcipan hedder
Fransk Hindbær Dessert, og den
Desserterne kan afpyntes efter ønske med f.eks. frisk frugt, chokoladepynt, lidt flødeskum, marcipanroser eller frugtcoulis. Mulighederne er utallige og gør desserten helt speciel og indbydende med et hjemmelavet "touch".
Odense Marcipan fører 4 forskellige desserter i sortimentet, og seneste nyhed er Fransk Hindbær Dessert. En frisk og lækker dessert i praktisk plade til udskæring efter optøning.
Selve desserten består af lagkagebund lagt sammen med mousse og hindbær og med en bølget overflade drysset med flormelis. Kan serveres som dessert, kage eller indgå som en del af en dessertanretning.