Højer Pølser
Jan og Gert Müller viderefører på fornem vis familievirksomheden og har udviklet helt nye pølseprodukter, som får topkarakter i internationalt selskab.
Det blev til ikke færre end 14 medaljer, ni guld og fem sølv, da Højer Pølser ved brødrene Jan og Gert Müller, deltog i den internationale konkurrence om pølse-/pålægskvalitetsprodukter til det europæiske spisebord i den hollandske by, Roermond.
Den danske virksomhed placerede sig ikke alene helt i top i forbindelse med deres i forvejen kendte og efterspurgte produkter. Der var også guldmedaljer og rosende omtale til deres nyudviklede madpølsetilbud, Siciliana og Chorizo.
Det er produkter, som Jan og Gert Müller sammen med deres medarbejdere har udviklet ved at kombinere de bedste italienske og spanske pølser med Højer Pølsers over et hundrede års erfaringer og traditioner.
- Vi skal ikke alene holde fast i vores populære og godt indarbejdede kvalitetsprodukter, siger brødrene, som er fjerde generation, der viderefører og udvikler virksomheden i den lille marskby.
Internationalt tilbud
Deres planer betyder, at de i stigende grad internationaliserer produktudvalget/-tilbuddet. Det udbygges desuden til at dække ikke alene den enkelte forbruger, men hele detailhandlen, restauranter, fødevarefirmaer, catering og pølser til pølsevogne. - Der vil fortsat komme nye, spændende skinkerøgvarer fra Højer, siger Jan og Gert Müller.
I år er det de nye hesteskoformede madpølser i naturtarm, Siciliana og Chorizo, der både kan bruges til pålæg og forretter med mere. Desuden har de sat tre skiveskårede produkter, Guldhorn (skinkespegepølse), Digegreven (grov sønderjysk spegepølse) og Marsklænder (hvidløgsspegepølse) på nyhedsprogrammet.
I øvrigt har Højer Pølser netop placeret sig helt i toppen herhjemme, da Dagbladet Børsen satte sit kokkepanel til at bedømme 59 forskellige pølser fra danske fødevarevirksomheder. Højers landleverpølse kom på tredjepladsen, og i alt fik Jan og Gert Müller seks produkter med på toplisten.