Odense Marcipan A/S

Smag og fornyelse er i centrum, når ODENSE Food Service kreerer ideer til nye desserter og kagetyper i det søde køkken. For marcipanen er populær som aldrig før...

Odense Marcipan har i næsten en menneskealder arbejdet fagligt med at udvikle ideer, recepter og opskrifter til de professionelle kokke og konditorer, der kreerer de søde kage- og dessertoplevelser på restauranter, hoteller og i kantiner.

- Odense Marcipan har gennem årene udviklet et hav af kager, konfekt og desserter, hvoraf mange er gået hen og blevet klassikere. Det forpligter, og det vil vi fortsætte med. Men ingen kan overleve på fortidens succes, når fremtiden skabes af yngre forbrugere, der ønsker fornyelse og spændende smagsoplevelser, fortæller markedschef Kim Christiansen fra ODENSE Food Service.

Faglig inspirationskilde

ODENSE Fagcenter er hjerterummet hos Odense Marcipan, og det er her, de nyeste trends følges. Det er også i fagcenteret, at nye ideer opstår og forskellige råvarer og smags­kombinationer afprøves af kreative og kompetente
fagfolk.

Markedschef Kim Christiansen og Chefkonditor Peter Kofod  iOdense Marcipans fagcenter, hvor nye kage- og dessertoplevelserskabes til restauranter, hoteller og i kantiner.
Markedschef Kim Christiansen og
Chefkonditor Peter Kofod i
Odense Marcipans fagcenter,
hvor nye kage- og dessert-
oplevelser skabes.

- Vort fagcenter og vore konsulenter afholder også mange velbesøgte kurser og demonstrationer for kokke, konditorer, bagere og fagskoler. For vi mærker helt klart en kraftig interesse for marcipanens anvendelsesmuligheder og det søde køkken, oplyser Kim Christiansen og tilføjer:

 

- Mange af vore ideer og opskrifter er samlet i en inspirationsmappe, og vi håber, at opskrifts­samlingen vil give inspiration og lyst til at servere mere fra det søde køkken.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?