Mmm..

Det er i sommerperioden, at salmonella- og campylobacter­udbrud topper herhjemme, og myndighederne gør meget ud af at give grillen skylden. Det er helt forkert. Det er den graverende dårlige hygiejne i forbindelse med madlavningen på grillen, som er skyld i de mange udbrud.

Det er jo især far, der står ved grillen, og han skal huske¤- eller måske snarere - lære, for han ved det vel ikke, at den tallerken, som kødet bæres ud på, ikke kan bruges til at lægge det færdige kød på igen. Så skal han holde op med ustandseligt at tørre fingre i sit efterhånden inficerede forklæde; lade være med at anvende den mere og mere sure og beskidte bakteriebombe af en karklud, og huske at vaske hænderne efter han han rørt ved de forskellige madvarer.

Der er faktisk mange andre hygiejne­regler han også bør kende, så et kursus i hygiejne vil sikkert være på sin plads.

Det er ikke alene farmand, der skal huske... for MEALS har været rundt på restauranter og set på det professionelle grilleri. Sjuskeriet florerer skam også mange af disse steder. Og her kan man vel ikke tale om, at man kun er amatør, eller hvad?

Velkommen til mange gode grillaftener

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?