India-dan

Det nye marineringsprogram fra krydderifirmaet India-Dan A/S har gjort det nemt at højne spisekvaliteten af dine kødspecialiteter. Kvalitet og bekvemmelighed skal gå op i en højere enhed, og til det har India-Dan A/S udviklet et koncept, der gør det muligt at tilføre kødet alverdens smagsretninger samtidig med at spisekvaliteten forbedres.

TMP - et nyt marineringsprogram
TMP - et nyt marineringsprogram

Konceptet fra India-Dan A/S hedder TMP, som står for "Tumbler Marinade Program". TMP blev udviklet til det amerikanske marked, hvor det er en bragende succes. Den store succes skyldes, at TMP's egenskaber rækker langt længere end andre marinader på markedet.

Med TMP er alt samlet i ét produkt, således at man i én proces kan tilføre kødet den ønskede smagsretning og forbedre udbyttet. TMP har samtidig de gode egenskaber at holdbarheden forlænges, kødets farve stabiliseres og den naturlige struktur i kødet bibeholdes. Desuden har TMP den fordel, at det er en fosfat-fri lage.

Mere kan du ikke gøre for spisekvaliteten

Med TMP opnår du et saftigt og smagfuldt stykke kød, som lever op til forbrugernes ønsker, og som de vil nyde at sætte tænderne i. TMP-produkterne gør det samtidig nemt at lave en kreativ og indbydende præsentation af kødet, som vil kunne skabe en mersalgseffekt.

Sortimentet lagerføres i 6 smagsvarianter, som er pakket i poser, der passer til ca. 10 kg kød afhængig af, hvilket stykke kød du bruger det til. TMP er velegnet til alle former for kød, helt fra fjerkræsprodukter til f.eks. svinekød, oksekød, lammekød eller fisk.

 

Det nye marineringsprogram er nemt at anvende. Posen med TMP blandes med koldt vand, hvorved du får en flot lage. Lagen masseres ind i kødet, til kødet har opsuget lagen - dette kan gøres i en tumbler, men mindre portioner kan nemt vendes med håndkraft i en vakuumpose eller en blandebalje.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?