R. Færch Plast A/S

Sammenhængen mellem den mad, vi spiser, og vores helbred bliver mere og mere tydelig for forbrugerne. Derfor stiger præferencerne for sunde måltider såsom for eksempel tilberedte salat­produkter.

"Emballagens design er afgørende, hvis man vil fange og fastholde forbrugernes opmærksomhed inden for markedet for salater. Hvis emballagen ikke appellerer til forbrugeren, vælger denne blot et andet produkt", siger administrerende direktør Jens Bornstein.

Efterspørgslen på markedet for salatprodukter efter funktionelle emballager af høj kvalitet har gjort, at Færch Plast har sat ekstra fokus på at finde frem til unikke emballageløsninger. Færch Plast er nu glad for at kunne præsentere, i tilgift til de allerede eksisterende salat­emballager, tre nye emballage­koncepter til salat­produkter. De nye koncepter kombinerer form og funktion og inkluderer også emballager til spændende fyld og dressinger.

De tre nye koncepter hedder "Mix it yourself", "Easy Grip Bowl" og "Healthy Snack".¤

"Mix it Yourself"-konceptet giver salatprodukterne en attraktiv præsentation af de forskellige salatingredienser. Forbrugerne har mulighed for at vælge de komponenter, de foretrækker og klikke emballagerne sammen til en enkelt emballage. Hurtigt og nemt!

"Easy Grip Bowl" er et koncept, der baserer sig på studier af, hvordan emballagens ergonomi spiller en vigtig rolle, når forbrugeren træffer sin købsbeslutning. Emballagen med det iøjnefaldende design giver desuden forbrugeren mulighed for at vælge dressingen uafhængigt af salaten, og derefter klikke den fast i salatemballagen. Salaten er klar til at blive blandet og spist hvor og hvornår, det passer forbrugeren. "Easy Grip Bowl" lever op til salatproducenternes og forbrugernes krav. Convenience og valgfrihed går hånd i hånd.

"Healthy Snack"-konceptet passer perfekt til den moderne livsstil, hvor vi spiser snacks og gerne vil præsenteres for en sund valgmulighed. I udviklingsprocessen søgte vi bl.a. svar på følgende spørgsmål: Hvor indtager vi en snack - i bilen, på kontoret eller hjemme? Hvilket emballagedesign passer bedst? "Healthy Snack"-konceptet gør det nemt at vælge den sunde snackløsning og omfatter også en nem løsning til emballering af dressing og salattilbehør - og så passer den til kopholderen i din bil!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?