Agrova Food

Økologi kommer på menuen i flere og flere køkkener. Brugere, myndig-heder og ejere stiller mere end nogensinde krav om økologiske produkter.

- På Gjerndrup Kartofler vil vi gerne gøre det nemmere at tage det økologiske valg. Derfor tilbyder vi et sortiment af økologiske rå kartofler, som består af skiver, tern, menu og middagskartofler, siger produktchef Kirsten Bak Hansen.

Nordjysk kvalitet

- Vores økologiske produktion er underlagt de samme skrappe kvalitetskrav som den øvrige produktion. Via tæt kontakt med vores avlere sikrer vi kartofler af meget høj kvalitet. Efter leveringen sorteres og udvælges de med stor omhu, siger Kirsten Bak Hansen, Gjerndrup Kartofler.

Gjerndrups økologiske kartofler fremstilles i forskellige forarbejdningsgrader efter behov. Forløbet består af vask, knivskrælning, forarbejdning og pakning. Hele processen er genstand for en streng egenkontrol. Virksom-heden er HACCP-certificeret og gør en række tiltag for at sikre kvaliteten.

- Vi indgår i et tæt samarbejde med vores specielt udvalgte avlere for at styre sorter og kvaliteter. Vi knivskræller vores kartofler, så de får det helt rigtige "hjemmeskrællede" udseende, og de koldskrælles under rindende vand for at undgå den harskningsproces, der ellers opstår, når kartoflerne skrælles ved hjælp af damp, understreger Kirsten Bak Hansen.

Fra Vildmosen til dit køkken

Vores kartofler er produceret ved Vildmosen i Vendsyssel, der er kendt som grobunden for den gode, danske kartoffel. Nær ved ligger gården Vester Gjerndrup, hvorfra der har været drevet landbrug siden 1872. I de senere år har fokus været på kartoffelproduktion med brug af de gode lokale råvarer.

Med et topmoderne produktionsanlæg passer Vester Gjerndrup måske ikke helt på forestillingen om en gammeldags kartoffelavlergård. Men grund-tanken er som hidtil - vi bevarer respekten for den gode danske kartoffel.

Kom, se og smag vores store udbud af økologiske produkter på Foodexpo 2008 stand¤ C2762.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?