Få styr på de mange muligheder

(24.1.2008) Mange kantiner, restauranter, institutioner oplever personalemangel, og ifølge en rundringning foretaget af MEALS til 50 køkkener, er parolen at de er nødt til at satse mere af deres budget på effektivisering og dermed anskaffelse af up-to-date køkkenmaskiner og -grej.

Det er mange år siden, at interessen for nyanskaffelser inden for køkkenudstyr har været så stor som nu, men personalesituationen mange steder nødvendiggør, at man må finde udveje for at få køkkenet til at fungere.

Mange køkkener er desværre ikke ajour med hensyn til markedets udbud & muligheder, endsige prisniveau, i forhold til deres køkkens behov.

Der må ligge en opgave for leverandørerne til at tage initiativet.

De senere år er der sket en stor udvikling med hensyn til køkkenudstyr, og tilmed er priserne ikke eksploderet, så en behovsanalyse med prisoverslag kan i mange tilfælde være interessant.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?