Publikum skal tiltrækkes anderledes end tidligere

Mmm..

(25.1.2008) For bare få år siden gik besøgstallene hele tiden op, men i de senere år er besøgstallene i stedet faldet fra gang til gang¤på de førende danske fødevareudstillinger i Bella Center og Messecenter Herning.

Vi mener, at producenterne hele tiden gør sig store anstrengelser for at produktudvikle, men det hører også med, at udstillingsarrangørerne viser nytænkning, iderigdom og markedsføring, som også trækker nutidens fagfolk til huse.

Der er store omkostninger forbundet med at være udstiller, så der er ikke meget ved at stille op med sine gode og spændende produkter for at stå og "spejde" efter den næste besøgende. Det skal gå slag i slag.

Såvel Bella Center som Messecenter Herning skylder deres udstillere, ikke mindst nu hvor der er tilbagegang, at gøre sig de allerstørste anstrengelser for at tiltrække publikum.

- Potentialet er der!

Fagfolk fra kantiner, restauranter, institutioner, dagligvarebutikker m.v. er i sagens natur meget interesserede i nye produkter!Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?