Sealed Air Denmark A/S

Cryovac® OFT, den nye C-PET skumbakke til markedet for færdigmåltider, er nu tilgængelig til pizza. Denne

 

nye generation af skumbakker til både ovn og mikrobølgeovn er designet specielt til topforseglede emballager til friske pizzaer, der skal tilberedes eller genopvarmes. Denne anden milepæl inden for Cryovac® n'Oven® bidrager til opbygningen af et avanceret udbud af produkter til ovn og mikrobølgeovn til markedet for færdigmåltider.


Beskrivelse
Cryovac® OFT til pizza byder på forbedret emballageintegritet og forbedret forbrugertiltrækning. Denne emballages fortræffelige isolerende egenskaber gør den lettere at håndtere efter opvarmning eller genopvarmning i mikrobølgeovn eller traditionel ovn - dette kaldes for cool touch-effekten. Den specialdesignede ribbede bund sikrer optimal tilberedning og skorpedannelse for pizzaer og indbagte fødevarer. Desuden forbliver bakken stiv under opvarmning i traditionel ovn.
Den nye skumbakke tilfører betydelig merværdi til pizzamarkedet. Den byder på en helt ny emballageløsning, der kombinerer topforseglede bakker og MAP med det PET-baserede udvalg af Cryovac® DOF-film. Overfilmene fås også med anti-dug effekt.


Fordele 
Cryovac® OFT byder på en løsning, der er klar til tilberedning og servering, til både detailhandlere og forbrugere, med følgende fordele:
¤Præsentation af friskt udseende for at opnå forbedret forbrugertiltrækning og merværdi;
¤Lodret opstilling for at opnå bemærkelsesværdig markedsføringsværdi og differentiering; 
¤Let åbnings-funktion for forbrugerbekvemmelighed;
¤Let håndtering efter opvarmning takket være materialernes varmeisolerende egenskaber;
¤Fortræffelige svejseegenskaber for PET overfilm, der let kan hives af;
¤Slagfast modstandsdygtighed ved kølede forhold, hvilket giver optimal emballageintegritet.
Konceptet er virkelig nemt og problemfrit: hiv overfilmen af, tilbered pizzaen på pladen i hvilken som helst type ovn og servér direkte på bakken, når pizzaen er klar!


Bæredygtig Emballage
Cryovac® OFT er i dag en vigtig drivkraft på det europæiske marked. Det er det bedste og eneste tilbud inden for segmentet til både ovn og mikrobølgeovn, der reducerer fast affald betydeligt (dvs. 25-30 % mindre emballagevægt). Der eksisterer ikke nogen anden bæredygtig løsning i dag, der kan reducere miljøpåvirkningen og stadig levere pålidelig ydelse for en brugsklar emballageløsning til færdigmåltider (såsom modstandsdygtighed over for varme, hermetisk lukning, holdbarhed).


Anvendelser
Cryovac® OFT til pizza er designet specifikt som topforseglede bakker til kølede pizzaer med modificeret atmosfære til efterfølgende genopvarmning i både mikrobølgeovn og traditionel ovn. Emballering af frosne pizzaer er også muligt.¤


Yderligere oplysninger:


Cryovac® OFT skumbakker af C-PET modtog en prestigefyldt Starpack-pris i 2006: WRAP-prisen (Waste & Resources Action Programme), der anerkender en emballageinnovation, der fører til betydelig reduktion af husholdningsaffald.
Cryovac® og n'Oven® er registrerede varemærker tilhørende Cryovac Inc., et datterselskab af Sealed Air Corporation. 
Cryovac Packaging og Cryovac Food Solutions er forretningsenheder hos Sealed Air og globalt førende inden for nyskabende fleksible og stive emballeringsmaterialer, -systemer og -tjenester til et bredt udvalg af fødevareanvendelser. I 2006 blev Sealed Air udnævnt til Bedste Emballagevirksomhed af de største inden for industrien ved den verdensberømte rangfølgeinddeling Fortune 1000.
Cryovac EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) har mere end 4.800 medarbejdere og leder produktionsanlæg i Frankrig (Arc-en-Barrois og Epernon), Tyskland (Flensborg og Norderstedt), Storbritannien (St. Neots og Poole), Italien (Passirana di Rho), Spanien, Rusland (Volgograd), Polen (Warszawa), Ungarn (Újhartyán), Sydafrika (Spartan) og Botswana (Lobatse). På det italienske virksomhedssted befinder sig også Cryovac EMEA's center for emballageteknik. Cryovac EMEA's kundesystemcenter befinder sig i Root, Schweiz. Packforum®, Sealed Air EMEA's permanente kundecenter, befinder sig ved Roissy Charles de Gaulle i nærheden af Paris, Frankrig.
Sealed Air går ind for konstant at forbedre sin miljømæssige optræden, stræber efter sikkerhedsmæssig og miljømæssig fortræffelighed, og sikrer samtidig, at fødevareemballage af plastic er mere effektivt end nogensinde. Virksomheden er aktivt involveret i kildereduktion og fuldstændig materialeudnyttelse gennem genbrug eller genanvendelse af industrielt affald eller gennem energiudnyttelse ved hjælp af korrekt forbrænding.
Sealed Air EMEA's hjemmeside findes på www.sealedair-emea.com.
Kopier af Sealed Airs illustrationer og billeder inkluderet i denne pressemeddelelse kan rekvireres i det ønskede format ved forespørgsel.


For flere oplysninger kontakt venligst:

 

Helle Andersson: 
Tlf.: +45 4485 3714 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?