Tusindvis af nye hotelværelser skyder op?

I øjeblikket er 3.100 nye hotelværelser under opførelse rundt om i København, men der er ikke meget - om noget, der tyder på, at der er kunder til at overnatte i disse dejlige nye værelser.

Hotelkapaciteten overstiger i forvejen langt efterspørgslen, og dette forhold har stået på længe. I forsøg på at skaffe udlejning til de bestående mange tomme værelser er man begyndt at sætte prisen markant ned. Selv store hotelkæder med ry for attraktive hoteller har mange ledige værelser, og de tilbyder også udlejning på udsalg.

Der gives mange steder i København 30 % rabat på værelsesprisen, og det er ydermere inklusive morgenmad. Der er mange penge at spare ved at opsøge sådanne hoteller.

Det er ikke mindst danske forretningsfolk, som i stærkt stigende omfang svigter hotellerne.

Erhvervslivet er mere og mere blevet klar over, at afstandene i Danmark ikke er større end, at mange opgaver kan klares på én dag. Derved slås to fluer med et smæk. Firmaet sparer omkostninger og medarbejderne får et mere almindeligt hjemmeliv. Ikke mindst sidstnævnte sætter mange familier stor pris på.

Det er ikke alene hotellernes værelsesudlejning, som bliver ramt af denne rejsefacon. Spiserestauranter både på hoteller og ude i byen får også flere tomme borde.

Det har altid været kendetegnende, at økonomisk afmatning hurtigt slår igennem for hoteller & restauranter. Det er følsomme brancher, som næsten kun kan trives godt i økonomisk gode tider.

- Men det værste er måske, at¤sådanne ændrede vaner som fx virksomhedernes rejseaktivitet sagtens kan føre til at forblive fast rutine.Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?