Udbud af konferencefaciliteter i staten på vej. Økonomistyrelsen gennemfører i efteråret 2009 en udbudsrunde af konferencefaciliteter. Udbuddet vil munde ud i en række fællesstatslige indkøbsaftaler, som Økonomistyrelsen indgår på vegne af hele staten, og som vil træde i kraft 1. januar 2010.

Udbudsmaterialet forventes at være tilgængeligt på www.statensindkob.dk i begyndelsen af september. Interesserede tilbudsgivere vil således i en periode på 2-3 uger få mulighed for at tilbyde faciliteter til afholdelse af konferencer i staten.¤Interesserede tilbudsgivere vil således i en periode på 2-3 uger få mulighed for at tilbyde faciliteter til afholdelse af konferencer i staten.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Økonomistyrelsen, når udbudsmaterialet er offentligt tilgængeligt. Horesta. 

Mad og måltider. Fødevareministeriet opgave er at skabe de nødvendige rammer, der gør det lettere at træffe det sunde valg i hverdagen. Fødevareministeriet har ansvar for at stille relevant og videnskabeligt dokumenteret viden til rådighed for befolkningen, så alle nemt kan finde oplysninger om, hvad der er sundt og mindre sundt.

Ministeriets anbefalinger i forhold til gode madvaner bliver primært givet på baggrund af de 8 kostråd, som er udviklet af Fødevarestyrelsen i samarbejde med DTU fødevarer.

Herudover har ministeriet fokus på at øge tilgængeligheden af sund mad de steder, befolkningen færdes i dagligdagen. Det gælder både i daginstitutioner, skoler, arbejdspladser, idrætshaller og i detailhandlen. Det sunde valg skal være det lette valg.

At bekæmpe overvægt og skabe sunde rammer for den danske befolkning er dog en opgave, som Fødevareministeriet hverken kan eller skal løfte alene. Det kræver derimod, at så mange forskellige aktører som muligt kommer på banen og tager et medansvar.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?