Så de skal vise stor kreativitet for små penge

Julefrokosterne er sædvanligvis meget betydningsfulde for hotel- og restaurationsbranchen, men i år tyder det på, at virksomhederne vil spare på dette område i en grad, som ikke¤er set i en lang årrække.

For eksempel kan det tænkes, at man i år holder festen i firmaets lokaler. Det behøver festen ikke at blive mindre hyggelig af, men det vil kræve stor inspiration fra festudvalgets side at indbyde til fest i lokaler med inventar og service deltagerne kender fra dag ud og dag ind.

Naturligvis vil der også i år blive afholdt julefester på mange af landets hoteller og restauranter, men netop i år skal det måske vise sig, om vore etablissementer formår at skabe tilfredshed hos gæsterne på trimmede vilkår. Maden må køkkenet i hvert fald, hvis de vil se gæsterne igen, ikke slække på. Indkøbsforskellen for råvarer til den tilfredsstillende menu løber faktisk heller ikke op i mange kroner mere i forhold til indkøb til den mindre tilfredsstillende menu.

Hoteller og restauranter må sandsynligvis i en rum tid indstille sig på, at deres kunder viser større påpasselighed med hensyn til at bruge penge.

- I det hele taget er den største økonomiske fare for hoteller og restauranter muligvis, at virksomhederne i stort omfang har skåret deres forbrug af rejseomkostninger ned.
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?