MEALS vil få endnu flere læsere hver dag. 
På grund af øget redaktionel kapacitet genoptager vi de daglige 'korte' informationer. Fra tidligere erfaring ved vi, at denne type stof øger de daglige læsertal betydeligt.

For tiden har vi ca. 5.520 tilmeldte kantiner, restauranter, cafeer, fastfood, hoteller institutioner, fødevarebutikker/-kæder, hoteller, catering- og produktionsvirksomheder.

Er de leverandør til disse målgrupper, så tilbyder MEALS helt unikke annoncebetingelser. De er velkommen til at kontakte 44999001, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.www.meals.dk

1983 - 2010
Hvor fødevarer kendes - kendes MEALS

Lykkeberg A/S vil ind i Polen
Den kendte fødevarevirksomhed Lykkeberg, som gennem mange år er kendt for at producere fiskekonserves af høj kvalitet, vil gerne fremover også satse på det polske marked. Lykkeberg er i forvejen kendt for at være inde med sine sildeprodukter i specielt den nordlige del af Tyskland, hvor folk ligesom i Danmark har stor tradition for at spise de særlige specielle marinerede sild. Polen bliver også et interessant marked for Lykkeberg, mener direktør Susanne Folmer, Lykkeberg A/S.

Havfruen er rejst bort 
Efter over hundrede år uden nært selskab vil hun lade livet udfolde sig på verdensudstillingen i Shanghai i Kina. Hun vil utvivlsomt blive et bedårende syn, og tusindvis af beundrende blikke vil komme hende i møde.

Skulle det indtræffe, at hun tænder på de rigtige øjne, vil hun med klædeligt blussende kinder slå blikket ned for ganske kort efter med et lille smil at se tilbage. Man kan ikke udelukke, at hun i en sådan situation vil søge om opholdstilladelse i et nyt land. MEALS. 

Krydder-orientering 
Dårlig høst, spekulation og US$ stigning på over 10% har givet ikke uvæsentlige prisstigninger på en række krydderier.

Peberpriserne er igen steget med over 10%. 
Paprika fra Ungarn (delikatessetypen i lærredspose) er steget med godt 11 kr/kg. Øvrige typer fra Ungarn er ikke steget, mens andre typer fra fx Sydafrika og Sydamerika har et lavere prismæssigt niveau, og er fx velegnede til blandinger. Kanel fra Indonesien er steget ca. 10% for både stænger og stødte produkter. 
Muskatprodukterne fortsætter med at stige. Især muskatnødderne, men også muskatblomme strammer prismæssigt til. 
Ingefær må forventes at stige ca. 25-30% pga mindre høst i Nigeria. Hvidløgsprodukterne fra Kina kan forventes at stige op til 25% i de kommende måneder. 
Koriander fortsætter med at stige i pris. Især de østeuropæiske typer. Allehånde fra Centralamerika er foreløbig steget med ca. 10%. Den svagere type fra Mexico er uændret. Spidskommen fra Indien vil for nye ankomster være ca. 5% lavere. Det vil ske i løbet af maj. Oregano fra Tyrkiet er blevet en anelse billigere, medens oregano fra Sydamerika er steget et par kr/kg. Pistaciekærner er de seneste uger steget med over 30 kr/kg (Der er ikke meget at købe og efterspørgslen er stigende, så prisen har passeret kr.2oo/kg). Rosé peber er steget over kr.lo/kg. pga regulær mangel på varen.

Nigellafrø er atter hjemme og til fornuftig pris. Det samme gælder tørrede løg, som vi har hjemme i flot kvalitet. Karry, som vi selv producerer i 12 forskellige typer, kan vi levere til konkurrencemæssige priser, bl.a. de typer der kommer fra Østen og især Indien, hvor producenter ofte iblander stivelse og salt for at billiggøre produktet. Dirach Scandeco A/S.

Gartnerierne har overvundet krisen

Efter et par år med underskud og en kraftig tilbagegang af antallet af aktører, så ser det igen bedre ud for de danske erhvervsgartnere.

Årsagen til bedringen i branchen er først og fremmest på grund af adgang til billig østeuropæisk arbejdskraft for salget af frugt og grøntsager samt potteplanter er ikke steget. MEALS.

Forudseende politikere 
S & SF giver friske bud på, hvornår statsminister Lars Løkke Rasmussen udskriver valg til Folketinget. Nogle forudser, at statsministeren udskriver valg til juni 2010, andre mener efterår 2010, en del mener forår 2011 og resten efterår 2011. MEALS.

Leverpostej fra Tjæreborg
Den mindre fødevarevirksomhed, Tjæreborg Leverpostej A/S vil bredere ud på det skandinaviske marked. Virksomheden producerer udelukkende leverpostej og eksporterer i øjeblikket kun til Sverige. Hvor Netto har leverpostej fra Tjæreborg i deres sortiment.

Virksomheden producerer i dag leverpostej i private labels, og en af de kendte er 'Det Gode Bord'.som er et mærke, som Netto har som sit. MEALS.

Landsbyerne 
Det har længe været et politisk ønske, at landsbyer og landdistrikter kunne finde sammen i én fælles organisation. Det ser ud til, at dette nu kan blive en realitet. For tiden findes der tre nationale aktører på området, nemlig Landdistrikternes Fællesråd, Landsforeningen
af Landsbysamfund og Landsforeningen Landsbyerne i Danmark. De to landsbyforeninger forsøges nu
sammenlagt med Landdistrikternes Fællesråd, så landsbyerne og landdistrikternes interesser i fremtiden kan varetages af én slagkraftig organisation. MEALS. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?