Danmark Magazine. 
En ny online satsning fra VisitDenmark, der gennem billeder, lyd og video skal inspirere til at besøge Danmark. "Life is good in Denmark" er temaet for den første udgave af det nye online magasin. Indholdet i førsteudgaven er historier om bl.a. den danske cykelkultur, gastronomi samt kunst og design. Læserne opfordres til dialog ved bl.a. at bedømme artiklerne og sende videre til andre gennem mail, Facebook og Twitter.

- Måske vil det tidligere gode VisitDenmark tema om 'Mor Karen', som efterlyser faren til sin søn, genopstå i et kommende nummer af Danmark Magazine, for derved at vise udlændinge om danskernes omsorg for børn. MEALS.

 

Vand- og naturplaner står fast. 
Ifølge regeringens egne vand- og naturplaner, der i øjeblikket er i høring, skal udvaskningen af kvælstof reduceres med 19.000 tons i 2015! Det skal sikre, at de danske fjorde, søer og vandløb kan leve op til EU's krav til vandkvalitet.¤

Det har fået den socialdemokratiske miljøordfører, Mette Gjerskov, til 'i sædvanlig karakteristisk stil', at antyde, at miljøministeren for bare to dage siden sad i miljøudvalget og fyldte hende med løgn.¤Men kritikken bider heldigvis ikke på Karen Ellemann. Dét regeringen og Dansk Folkeparti agerer på er, og det ved man af årelang erfaring, at oppositionen er¤imod, at hjælpe et trængt erhverv og give landbruget en håndsrækning med en række vigtige initiativer for at sikre dets overlevelse, og for at gøre en indsats for at sikre ca. 150.000 arbejdspladser i landbruget og i dets følgevirksomheder. MEALS.

 

Danmark vil ikke kunne konkurrere på it-området 
Det er ganske vist korrekt, at Danmark i en it-rangering er sakket en plads ned. Danmark gør det fortsat godt, men vi kan ikke i det lange løb stå mål med de lave lønomkostninger, man kan it-udvikle til i mange andre lande. For eksempel kan man it-udvikle tre eller flere timer for en lønudgift, der svarer til een times lønudgift i Danmark.¤

Socialdemokratiets it-ordfører Yildiz Akdogan har spurgt regeringens it-minister Charlotte Sahl-Madsen, om hun er tilfreds med, at Danmark falder tilbage på internationale ranglister over it-nationer. I undersøgelsen som rangerer os fra en tredje- til en fjerdeplads, er det en meget lille forskel, der holder os fra de tre øverste, og vi bør absolut, så længe det varer, være stolte af vores placering. MEALS.


Frugt og grønt 
For hver 100 g frugt og grønt, du spiser, falder risikoen for hjertekarsygdom med 5-10%, viser forskning. Hjerteforeningen understreger, at frugt og grønt fortsat er med til at minimere risikoen for hjertekarsygdom. Spisning af blot lidt mere frugt og grønt kan sænke din risiko for hjertekarsygdom betydeligt, også selvom du ikke når helt op på 600 g hver dag. MEALS.


Flyt VisitDenmark til provinsen.

Den nationale turismeorganisation VisitDenmark bør rykke telpælene op og flytte fra København til provinsen. Sådan lyder det fra adm.dir. i Feriehusudlejernes Brancheforening, Carlos Villaro Lassen, som reaktion på, at den internationalt anerkendte brandingekspert, Martin Roll, forleden i Berlingske Business anbefalede, at man satser mere på København og mindre på provinsen i markedsføringen af Danmark. Carlos Villaro Lassen understreger, at provinsen tiltrækker langt flere turister end hovedstaden.


¤

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?