Allemandstag bør være bogstaveligt

Mmm..

Den globale finanskrise har og vil med øget styrke og hastighed sætte kapløb på konkurrenceevnen landene imellem. I Danmark, som i stor udstrækning er afhængig af eksport, bliver det altafgørende at forbedre vores konkurrenceevne. Taber vi her, så kan det rige Danmark hurtigt komme i velfærdskrise.

Et af de spørgsmål som MEALS i de senere år har skrevet meget om, og som fx partierne Socialdemokratiet & Socialistisk Folkeparti nu har taget til sig - ganske vist på en usolidarisk måde, er, om Danmark bør sætte arbejdstiden op.

I så fald vi gør det, så skal det ikke være S & SF-modellen med 12 minutter om dagen (svarende til 1 uge om året).

12-minutter-modellen vil være hamrende usolidarisk og skabe alverdens problemer afhængig af, om man er omfattet af at få øget arbejdstid eller ej!

Kendsgerningen vil utvivlsomt være, at det i høj grad bliver LO-medlemmer og lignende andre, som vil få 12 minutters ekstra arbejdstid om dagen, mens utallige andre vil blive friholdt.

Helle Thorning Schmidt taler hele tiden om, at vi alle skal bidrage med øget 12 minutters arbejdstid om dagen. Hendes udlægning om alle skylder hun vist LO-medlemmerne og andre en nærmere forklaring på.

- Skal arbejdstiden øges i det omfang, som har været fremme fra politisk hold, så bør det være et allemandstag fx med forkortelse af danskernes ferie med 1 uge. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?