Sealed Air Denmark A/S

Pressemeddelelse fra Sealed Air Corporation

EPERNON, FRANKRIG - Sealed Air Corporation oplyser, at man har erhvervet majoritetsejerskab af ProAseptic Technologies, en Barcelona-baseret virksomhed, der udvikler og fremstiller pakke- og fyldeudstyr til aseptisk og ultra-clean fyldte fødevarer og drikkevarer.

SAC tilbyder en lang række løsninger til hhv. varm- og koldfyldning af flydende fødevarer fra 100 ml og op til 10 liter, men også op til 1.000 liter med eller uden tilbehør. For nylig kom man først med fremstillingen og markedsføringen af en autoklavérbar og aseptisk fleksibel emballage til flydende produkter med såvel højt som lavt syreindhold til Food

Service-området

I systemerne udviklet af ProAseptic Technologies fremstilles aseptiske / ultra-clean ståposer, der forsynes med en plasttud med åbne- og lukkemekanismer i forskellige formater, især tilpasset detailhandelens formater fra 100 ml og op til 1 liter.

Kombinationen af Sealed Airs ekspertise inden for fleksible emballager og ProAseptic Technologies' viden inden for aseptisk pakning giver nu detail- og Food Service-sektoren adgang til et komplet sortiment af formater til såvel kølede produkter som produkter, der opbevares ved stuetemperatur. Kunderne vil drage fordel af et komplet system af udstyr og film til aseptisk pakning leveret fra en enkelt kilde i alle dele af verden takket være Sealed Air cryovac globale salgs- og tekniske netværk på et fagligt højt niveau.

"Dette er en gunstig mulighed for at få styrket vores engagement i et voksende marked for aseptisk forarbejdning," siger President Sealed Air Food Solutions, Jean-Marie Demeautis. "Dertil kommer, at ProAseptic Technologies' aseptiske pose-systemer vil supplere vores voksende sortiment af fødevareløsninger herunder vores eksisterende produktportefølje inden for maskiner til vertikal "form, fill & seal" samt vores sortiment af bag-in-box produkter."

"Vi er meget glade for at være blevet indlemmet i Sealed Air, som er en virksomhed, der deler vores lidenskab for innovation og det at kunne give kunderne nogle differentierede systemløsninger, der forbedrer deres distribution såvel som deres varemærker," udtaler grundlæggeren af ProAseptic Technologies, Arnaud Quétin.

Aseptisk pakning byder på mange fordele herunder længere holdbarhedsperioder for fødevarer, drikkevarer, eller farmaceutiske produkter uden at de behøver nedkøling, mens man kan bevare både næringsværdi og smag. Teknologien er især fordelagtig for brancher, der forarbejder mejeriprodukter samt grøntsags- og frugtprodukter, der både kan udnytte det forbedrede mikrobakterielle sikkerhedsniveau for fødevarerne samtidig med, at man får ståposernes attraktive udseende og funktionelle egenskaber som at de kan genlukkes og har en lav vægt.

Via Cryovac og sine andre mærkevarer har Sealed Air opnået status som verdens førende inden for fleksible emballager, hvor man nu i over et halvt århundrede har udviklet teknologier til at holde fødevarer friske, så de smager bedre og er nemmere at skaffe sig adgang til.¤

De økonomiske vilkår for handlen er ikke offentliggjort. Sealed Air forventer ikke, at opkøbet vil påvirke selskabets finansielle status eller driftsresultater.

Om Sealed Air
I 50 år har Sealed Air været at finde blandt de førende innovatorer og producenter af en lang række forskellige emballager og performance-baserede materialer og maskin-systemer, der anvendes til en række applikationer inden for fødevarer, industriprodukter, farmaci samt forbrugerrelaterede områder.

Selskabet har aktiviteter i 51 lande, og Sealed Air's internationale tilstedværelse genererede en omsætning på 4,2 mia. $ i 2009. Med bredt anerkendte mærker som Bubble Wrap® boblefolie, Jiffy® beskyttelseskonvolutter, Instapak® ekspanderende skumløsning samt Cryovac® emballageteknologi, fortsætter Sealed Air med at identificere nye udviklingstendenser, opdyrke nye markeder og levere innovative løsninger til sine kunder.

For mere information omkring Sealed Air besøg venligst virksomhedens hjemmeside på adressen

www.sealedair.com

Om ProAseptic Technologies
ProAseptic Technologies skaber og udvikler driftssikre og effektive aseptiske teknikker til fleksible materialer. Sortimentet af maskiner til fyldning af aseptiske og ESL-poser (Extended Shelf Life) henvender sig til socialt bevidste virksomheder, der beskæftiger sig med forbrugerprodukter. I dag distribuerer virksomheden sine egne produkter.

Ønskes yderligere information om ProAseptic Technologies´ løsninger til fødevarer og drikkevarer med neutral pH eller med lavt syreindhold så besøg venligst virksomhedens hjemmeside på adressen www.proaseptic.com


- For yderligere information kontakt venligst Helle Andersson:Tlf.: +45 4485 3714 eller

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?