Sealed Air Denmark A/S

PLP Seafood Hungary har med succes navigeret sig ind i nye farvande med Cryovac® Oven Ease® poser til fisk


Da Péter Palotás arbejdede som kok i en fiskerestaurant i Ungarn, var han kun sjældent tilfreds med kvaliteten af de fisk, man kunne få. Derfor etablerede han sin egen virksomhed med distribution af fisk til både detailhandlere og restauranter. PLP Seafood Hungary Ltd har på kort tid udviklet sig til at være en succesfuld fiskeleverandør, nu også med eget varemærke, egen butik og egen restaurant. Ejerens innovative indstilling omfatter også emballagen. Hans anvendelse af Cryovac® Oven Ease® poser til sine Selfish® ørreder har endda betydet, at PLP Seafood har kunnet sikre sig den prestigefyldte internationale Sial d'Or-pris for en kommercielt succesfuld innovation.


Når emballageløsningen flugter med tankegangen

En væsentlig drivkraft bag PLP Seafood's udvikling har været indsatsen for at ændre en udbredt modvilje imod at tilberede og spise fisk blandt de ungarske forbrugere til en anderledes positiv indstilling til denne sunde ernæringskilde. "Flagskibet" i dette initiativ er pakningen af produkterne fra virksomhedens Selfish®-sortiment, som f.eks. norsk laks og den lokale ørred med kryddersmør, i Cryovac® Oven Ease®¤ ovnfaste poser. Disse poser baner vejen for nem tilberedning efter rotisseries-metoden af frisk og frossen fisk, idet de kan tåle temperaturer på op til 200°C i to timer eller 190ºC i fire timer. Anvendelsen af kryddersmør i forbindelse med kvalitets-anretningerne med Selfish® giver nogle både velsmagende og overkommelige opskrifter, der kompenserer for forbrugerens evt. beskedne håndværksmæssige kunnen eller begrænsede kulinariske selvtillid. Fisken tilberedes på blot ti minutter i sin pose. På virksomhedens hjemmeside kan man endvidere få en række opskrifter samtidig med, at produkterne kommer med et attraktivt og informativt omslag. Péter Palotás, som er indehaver af og CEO for PLP Seafood Hungary Ltd., siger: "Fisk er det perfekte produkt til disse innovative poser, som sørger for merværdi i hele kæden, lige fra bevarelse af friskheden og til en forlængelse af holdbarheden og velsmagen. Med denne type løsninger kan vi virkelig gøre en positiv forskel, når det gælder spisevaner - samt vores egen bundlinje!"

Innovation avler innovation

PLP Seafood og Sealed Air har et etableret partnerskab, som nåede nye højder i 2011 i forbindelse med skræddersyedes besøg i Packforum® i Paris, Sealed Air's state-of-the-art kundecenter. Det førte til den fælles udvikling af fiske-opskrifter sammen med optimerede og matchende emballageløsninger - sammen med en beslutning om at anvende Cryovac® Oven Ease®, hvor man bygger på de positive erfaringer, man allerede har høstet i forbindelse med Cryovac® Simple Steps® og Darfresh®. Succesen for PLP Seafood har givet en imponerende kundeliste omfattende Tesco, Spar og Match. Man har for nylig også åbnet sin egen butik og restaurant tæt ved pakkeriet for at give kampagnen et ekstra skub fremefter, så folk kan blive opmuntret til at spise mere fisk. For tiden bearbejder PLP Seafood de kontakter, man har modtaget fra Sealed Air i Schweiz og Østrig med tanke på at eksportere nogle af produkterne. 
Sial d'Or Award
Den 21. oktober tildelte dommerne ved Sial 2012-messen i Paris den prestigefyldte Sial d'Or-pris til Selfish® ørred med kryddersmør pakket i Cryovac® Oven Ease® posen. Denne pris tildeles fødevareinnovationer, der tillige er blevet en kommerciel succes.


For flere oplysninger om denne pressemeddelelse,
kontakt venligst Helle Andersson:
Tlf.: +45 4485 3714 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?