Sealed Air Denmark A/S

Europas største foodservice-leverandør af tomatsaucer i poser, Italagro, tilfører værdi fra produktion til køkken.

Italagro SA er bogstaveligt talt trendsættende i den europæiske foodservice-sektor, som den førende udbyder af tomatsaucer i poser. Med et salg på over 7 mio. styk af deres 3 kg poser med sauce om året, øgede dette medlem af HIT Group Portugal sin volumen inden for dette forretningsområde med 20% i løbet af 2011 sammenlignet med året før. I Storbritannien kan Italagro f.eks. prale med en anslået andel på 80% af markedet for pizzasauce. Den portugisiske specialist har skiftet fra dåser til Cryovac® poser til tomatprodukter, hvilket har givet fordele i hele værdikæden; fra producent til kunder, brugere og forbrugere, og som omfatter convenient opbevaring og anvendelse, kvalitetssikring, omkostningseffektivitet og minimale udgifter til bortskaffelse af affald.

Beskyttelse fra dag ét 
Cryovac® FS7155 poser til varmfyldning, kombineret med Sealed Air Cryovac® VPP 3002 vertikale Form-Fill-Seal maskine, tilbyder de optimale ingredienser til den gennemprøvede Italagro-opskrift på kommerciel succes. Italagros implementering af denne emballageløsning til sine tomatprodukter, der omfatter pasta- og pizzasaucer, ketchup og grill-chutney, kan allerede fremvise fordele i fabrikken. En servo-drivmotor integreret i Sealed Air Cryovac® vertikale Form-Fill-Seal maskine sikrer præcis og hurtig filmfremføring, hvilket gør det muligt at producere op til 40 pakninger i minuttet. Avanceret svejseteknologi sikrer hurtig forsegling, køling og afskæring af de færdige poser. De robuste, modstandsdygtige Cryovac® poser sikrer, at indholdets friskhed og smag er beskyttet fra dag ét, og at de kan klare pasteurisering ved op til 100 ºC. Under behandling og håndtering i kundekøkkenerne er poserne særdeles brugervenlige og omkostningseffektive, med en vægt svarende til en tiendedel af vægten for den tomme metalbeholder og et velkomment fravær af farlige, takkede kanter.

Succes slået fast af store navne 
Det vellykkede skift fra dåser til poser realiserer Sealed Air's og Italagro's fælles mål om at levere fødevarer af høj kvalitet i en sektor, hvor efterspørgslen efter fremragende kvalitet og målbar værdi er meget høj. Toneangivende kunder, herunder førende pizza-kæder, har sammen med store britiske detailhandlere, reageret meget positivt på de nye produkter. Martin Stilwell, adm. direktør for Italagro, siger: "Vi tog initiativ til at bevæge os væk fra dåser, og poserne repræsenterer nu den eneste emballagemulighed for nye kunder. De steder, hvor vi stadig møder modstand, bliver vi ved med at prøve og er optimistiske mht. om vi vil lykkes". Den tilførte merværdi er omfattende og kvantificérbar. Således kræver opbevaringen et 40% lavere pladsbehov end dåser. Og indholdet i poserne bliver næsten brugt 100%, hvilket direkte imødekommer ambitiøse forretningsmæssige og miljømæssige målsætninger for reduktion af affaldsmængden. En længere holdbarhed bibringer yderligere effektivitet, ligesom let identificering, håndtering, åbning og bortskaffelse gør det.

For flere oplysninger om denne pressemeddelelse,
kontakt venligst Helle Andersson:
Tlf.: +45 4485 3714 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

¤

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?