...men hele regeringen tror fuldt & fast på, at løsningen for DANMARKs fremtid er legen: Hest & Vogn

Mmm..

Her i januar fremsætter regeringen en ny milliardafgift. Her er tale om en kørselsafgift, der rammer hver gang erhvervslivet modtager eller afsender varer. Afgiften vil indbringe statskassen ca. 2.8 milliarder kroner¤om året!

I første omgang, og længere kan regeringen åbenbart ikke regne, fylder de nye afgiftspenge , godt op hos regeringen.¤Margrethe Vestager (R)beskyldte¤gentagne gange i valgkampen den daværende¤V & K for, at have soldet hele statens overskud op, men på bar ca. 15 måneder¤har den nuværende regering indtil videre været ude at låne ca. 50 milliarder kroner til dækning af deres underskud.¤

I anden omgang vil den enorme nye erhvervsafgift ramme som en boomerang for vores muligheder for at kunne konkurrere med andre lande. Og de rare 2,2 milliarder om året, skal via prisstigninger så betales af forbrugerne som fx Helle Thorning Schmidt og Margrethe Vestager. Men de klarer den nok i modsætning til den brede befolkning.

Danmark kan vist ikke mere lege legen Hest & Vogn, hvor man synger:¤kan den trække den sten, så kan den også trække den sten.

Legen¤hest og vogn har med hensyn til skatter & afgifter i generationer været Socialdemokratiets yndlingsleg. Og de fremhæver meget gerne, at de har skabt velfærden og velstanden for alle i Danmark.

Men de skal nu til at passe på, at deres slogan om, hvad de har skabt ikke ender med modsat fortegn.

 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?