De konservative er næsten hele tiden ivrige for at manifistere deres flertal udenom om regeringen

Regeringen ønsker yderligere 15 forsøgsprojekter i vandkanten, men kan få problemer med at skaffe flertal for et lovforslag, der dog først kommer til efteråret.

På forhånd er det sammentømrede Radikale Venstre, SF, Alternativet og Enhedslisten på forhånd imod.

Denne gruppe følges næsten ligeså automatisk op af Socialdemokraterne og de Konservative. De er per automatik skeptiske for at øge regeringens planer om vækst i yderområderne i Danmark.

Der foreligger på nuværende tidspunkt tilladelse til 10 kystprojekter. Nok er de Konservative klar til ved næsten enhver lejlighed at markere og true med et andet flertal end regeringen har; men dog heldigvis ikke mere håndfast end, at de hurtigt kan dreje tilbage igen.

Dette ses igen ved deres udtalelse i denne sag:

Uden nærmere evaluering synes vi, at 15 projekter er for mange; men vil alligevel ikke afvise, at der kan komme yderligere projekter til, siger miljøordfører, Mette Abildgaard (K).

Hertil svarer Troels Lund Pulsen (V):

Regeringen afviser ikke evaluering; men når det gælder kystprojekterne afviser Troels Lund Poulsen at vente på en evaluering, som der oprindelig var lagt op til ved de første 10 projekter, der blandt andet tæller et stort badeland med 500 ferieboliger ved Søndervig og et stort ferieresort på Als med to hoteller, 400 ferieboliger, to campingpladser og en marina.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?