Plastpaller

Plastpaller er et fint alternativ til de traditionelle træpaller. Plastpaller optimerer din lagerdrift ved bedre udnyttelse af lagerplads, minimering af transportudgifter og ved at medvirke til bedre hygiejneforhold.

Plastkasser ny

Plastkasser

Vi forhandler plastkasser i god kvalitet, som kan bruges til et væld af formål. Alle vores plastkasser er egnet til direkte berøring med fødevarer. Om du har brug for plastkasser til brød, fisk eller planter, kan du få dem her hos os.

Plastspande

Plastspande

Plastspande er en brugervenlig løsning, som optager minimal plads under opbevaring og reducerer emballagespild. Se miljøvenlige og fleksible plastspande fra Superfos, Craemer eller Groku.

Alt i transportemballage

Dansk Transport Emballage A/S er en af Danmarks førende forhandlere af transportemballage i plast til både erhvervskunder og privatkunder. 

Opbevaring og -transport
Vi tilbyder et omfattende udvalg af plastkasserplastbøtterplastspandeplastkar og plasttønder. Kort sagt alt til opbevaring af fødevarer og fødevaretransport.

Paller og pallerammer
Vores store udvalg af plastpallerpallerammerIBC palletankeeuropaller i plast, kvartpaller og halvpaller sikrer effektiv opmagasinering og transport. 

Vareindpakning 
Har du behov for at afdække, indpakke eller beskytte dine varer? Så se bl.a. vores udvalg af plastposer

Se også vores transportvogne og transportkasser, hvis du skal transportere tunge varer.

Vi tilbyder transportemballage til enhver situation, hvad enten du har brug for mindre bøtter eller store containere, miljøløsninger eller fx arbejdsredskaber til håndværkere. 

Hos Dansk Transport Emballage A/S vil vi altid hjælpe med at udvælge transportemballage til netop dit behov. Har du brug for flere løsninger, kan vi også hjælpe, da vi er totalleverandør af kvalitetsløsninger inden for transportemballage.
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?