Så lykkedes det minsandten at få politisk flertal for at nedlægge det navnkundige Statens Husholdningsråd.

MEALS ønsker her på falderebet at takke Statens Husholdningsråd for dets unikke indsats gennem næsten 65 år!

Et forbrugeroplysningsarbejde som dét Statens Husholdningsråd gennem tiderne har leveret, skulle man umiddelbart tro, at alle politikere på Christiansborg, som hver eneste gang lejligheden byder sig agerer med stor entusiasme for at fremstå i de mest forbrugervenlige positurer, ville være mere end villige til at bevare eller udbygge.

I den sidste udgave af Statens Husholdningsråds blad Råd & Resultater leverer Statens Husholdningsråd igen en sand perlerække af interessante undersøgelser som fx "Hønsejagt”, som viser, at kiloprisen på hønsesalat varierer fra 40 kr. til 175 kr.
Den dyreste K-premium fra K-Salat indeholder ganske vist dobbelt så meget hønsekød som den billige; men så må hønsekøddet vist også siges at være betalt!.

I stedet for Statens Husholdningsråd får forbrugerne fremover Forbrugerinformation, og hvis dette organ skal kunne matche Statens Husholdningsråd eller være bedre, for det må vel være meningen, så kommer det på en meget svær opgave. Men ok Forbrugerinformation skal have chancen, og skulle det vise sig, at det klarer opgaven til Ugx, så skal det ikke mangle på anerkendelse fra vor side.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?