Karolines Køkken har udarbejdet en ny brochure - Madtips og tusindkunster, der indeholder opskrifter med Karolines CremeTapenade og Karolines Fromage Blanc.
Tapenade er kendt fra det sydlige Europa, og der lanceres nu 2 anderledes varianter, nemlig Karolines CremeTapenade med oliven og Karolines CremeTapenade med basilikum.
Tapenaderne er fremstillet af cremet flødeost og tilsat henholdsvis 30% hakkede grønne oliven og en blanding af basilikum, revet hård ost og hvidløgspulver.
Cremetapenaderne forhandles i 150 g bægre. Karolines Fromage Blanc med 0,5% fedt har været på markedet et stykke tid og er faldet i forbrugernes smag. Karolines Fromage Blanc er velegnet, hvis man vil spare på fedtet - i salater og dressinger, varme saucer og som tilbehør til desserter.
Fromage Blanc er en ny type kvark med en cremet konsistens og rund smag og forhandles i 450g bægre. Madtips og tusindkunster giver mange aktuelle og spændende anvendelsesmuligheder på de nye produkter - lette opskrifter til forår og sommer, og 19 opskrifter ud af de 23 har en fedtenergiprocent på 30 eller derunder.
Nærmere oplysninger tlf 87312000.