Easyfood A/S 
Blandt de nyheder til instore/catering-området som Easyfood A/S Kolding lancerer på Interfair 2002 i Messecenter Herning er indbagte pølser af en ganske særlig støbning. 
Ikke alene er pølsen svøbt i en specialudviklet dej, der holder sig soft og er meget velsmagende, den er også indbagt med forskellige saucer alt efter smag og behag. Pølsen er en specielt udviklet pølse med 70 procent kød. Easyfoods Indbagte Pølser findes med BBQ- og Chilisauce, ketchup og sennep. De 160 grams Indbagte Pølser leveres frosne, forhævede, penslede og klar til afbagning.

En anden nyhed er Rosetta, der er typisk italiensk brød. I Milano kaldes det Michetta, mens det i Rom har det originale navn Rosetta, et navn som stammer fra formen, som minder om en rose. Easyfoods Rosettaboller er perfekte sandwichboller, der er bagt med durumhvede, naturlig surdej og ekstra jomfruoliven. Det giver masser af smag til brødet samtidig med, at brødet holder sig friskt og lækkert. Rosettaerne findes i forskellige varianter fx med indbagt spinat, soltørrede tomater eller med tomattopping. Rosettaerne kan også fint serveres som madbrød eller udgøre brødet til delikate oste og udsøgte vine. Brødene skal blot tøs op eller lunes ganske kort inden servering.

Med på messen har Easyfood også sine fine kaffebrød. Det er klassiske produkter, der er bagt med de bedste råvarer og derfor den gode smag. Kaffebrødene er lavet af en specialudviklet dej, der holder sig soft og ikke bliver tør i kanterne samtidig med, at der er 33 procent fyld af remonce. Noget der yderligere bidrager med en meget delikat smag. Varianterne Vandkringle og Kanelstang er begge forhævede, penslede og klar til afbagning.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?