Sopexa 
har skiftet domicil og bor nu i Københavns Centrum på Højbro Plads nr. 15, 2 i et gammelt Patricierhus med udsigt til Højbro og det smukke kirketårn på Nicolaj Kirke. 
Ved indvielsen den 19. oktober var der lejlighed til at smage på de vine, som er udvalgt af Det Franske Vinråds Jury. En lang række franske vine som har fået tilkendt Den Franske Lilje.

Her iblandt fra Alsace Hugels Gentil, fra Bordeaux Le Cadran de Fombrauge, Rully 1.Cru fra Joseph Drouhin samt Domaine Saint-Benoit fra Philipsons Wine.

Alt i alt er 35 vine præmieret, der repræsenterer en god kvalitet fra så at sige alle franske vindistrikter.

Spansk Vinmesse

Samme dag den 9. oktober indbød H.J. Hansen til at møde firmaets spanske leverandører til en "Spansk Vinmesse".

Her var Juvé Y Camps, Bodegs Martinnez Bujanda, Bodegas Farinas, Enate Conde de Valdemar og Lustau Sherry repræsenteret.

Fine vine, Cavas, hvide og røde og en bemærkelsesværdig Rosé fra Valdemar. Fremhæves bør også Lustau, hvis kvalitetsniveau når meget højt. Hans Almacenista Sherries kan billedligt sammenlignes med de store første Cru'er fra Médoc. Almacenista betyder egentlig aktionær eller lagerholder, men praktisk er betydningen den, at Lustau opkøber de bedste Sherries, der er på markedet, sommetider kun i små kvantiteter. Derefter oplagres de i flere år, før de endelig behandles af virkelige specialister og kommer så i handelen.

Lustau blev oprettet i 1896 og Emilio Lustau har stiftet en Almacenista klub for Sherry elskere verden over. Dyre vine? Nej slet ikke i forhold til kvaliteten.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?