Et af mejeribrugets tilbagevendende højdepunkter finder sted i Messecenter Herning onsdag og torsdag den 6. og 7. november 2002. 
Årets Landsmejeriudstilling er på traditionel vis hvilket vil sige altså uden FoodTech Scandinavia udstillingen, som Landsmejeriudstillingen afholdes med på skift hvert andet år.

Landsmejeriudstillingen er - og har været i mange år - i høj grad med til at udvikle mejeribrugets branchekultur, som mange finder enestående og værd at besøge.

Som altid er Landsmejeriudstillingen en god lejlighed til at hilse på mejeribrugets firmaudstillere og få et overblik over mejeribrugets sortiment samt se og lære, hvordan dette sortiment er vurderet rent kvalitetsmæssigt af erhvervet ved de forudgående bedømmelser.

Der er officiel åbning af udstillingen onsdag den 6. november kl. 10.00, hvor årets Danmarksmestre afsløres, og torsdag den 7. november kl. 15.30 overrækkes ærespræmier til samtlige holdvindere.

Vi opfordrer MEALS læsere til at aflægge udstillingen besøg, idet udstillingen uden tvivl vil give alle grene af professionelle frembringere af menuer og indkøbere god vejledning og inspiration.

Af erfaring ved vi, at MEALS læsere i stort omfang benytter messer til at gå på "opdagelse", og sikre sig viden om spændende og nyttige produkter & ideer til brug i s i t køkken.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?