Færch Plast 
Førsteklasses design og funktionalitet bliver den 31. oktober 2002 belønnet med den skandinaviske Scanstar 2002. 
Prisen går til den seneste nyhed indenfor forbrugervenlig emballage til salater, som er udviklet i tæt samarbejde med den tyske fødevareproducent Vita GmbH, Reutlingen.

Længere holdbarhed, en forbrugervenlig emballage og et lækkert produkt er afgørende for forbrugeren, mens fleksibilitet i produktionsprocessen og god eksponering er vigtige faktorer for fødevareproducenten. Med den ny salatbakke har Færch i tæt samarbejde med kunden formået at imødekomme alle kravene.

Inspirationen til formgivningen af bakken kommer fra naturen, derfor blev bakken blomsterformet. Derudover er bakken designet, så den kan stå på højkant, hvilket giver en god eksponering af indholdet.

Kravene til funktionaliteten var, at det skulle være nemt, friskt og lækkert for forbrugeren. Bakken blev derfor designet således, at en "bro" til fx croutoner og ost blev fikseret i bakken. I bakkens låg blev en gaffel fastgjort med et snapsystem, så du får alt i én pakke, klar til at spise. Bakkens opbygning giver optimale variationsmuligheder af indholdet.

Bakken kan i høj grad beskrives som et convenience produkt, ikke kun til forbrugeren men også for fødevareproducenten, som har mulighed for at producere ingredienserne adskilt hvilket giver større fleksibilitet. Forbrugeren får et friskere og mere lækkert produkt, hvor råvarerne ikke er blandet sammen.

"Det er altid dejligt at modtage en pris, og det bekræfter os i, at vi har fat i den rigtige ende ved at tænke forbrugeren ind i vores udvikling. Alt i alt handler det jo om, at gøre det nemt for forbrugeren, og dermed sikre en bedre forretning for vore kunder", siger administrerende direktør Jens Bornstein.

Med den Scanstar vindende emballage lever Færch Plast op til sit mål om at producere forbrugervenlige emballager, som også lever op til producenternes krav.

www.faerchplast.com

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?